Pohorje Biking Advanture

Kolesarski vikend paket

 
 

Tri dnevna kolesarska avantura

Vabimo vas na raziskovanje skritih kotičkov narave, vožnjo po kolesarskih poteh z dihjemajočim razgledom, daleč stran od mestnega vrveža. Paket v katerem je vključeno prav vse, sprostitev, avantura, kulinarika, narava,…in predvsem uživanje ob kolesarjenju po obronkih čudovitega Pohorja pod vodstvom strokovno usposobljenih kolesarskih vodičev. Kjer se čas ustavi in izginejo vsi problemi…na kolesu, gorskem kolesu.

 

Kolesarjenje

Kolesarjenje poteka pod vodstvom strokovno usposobljenih kolesarskih vodičev, ki poskrbijo za varno ter prijetno kolesarsko izkušnjo. Ture se prilagodijo znanju in sposobnostim udeležencev. Vsak dan bomo preživeli na edinstvenih singletrailih Pohorja, si ogledali naravne znamenitosti kot so jezera, slapovi in uživali ob nepozabnih razgledih. Edinstveno kolesarsko doživetje, ki se prilagodi vam.

Trije dnevi nepozabnih doživetij

Pričeli bomo v petek s prihodom in namestitvijo v apartma Bolfenk 2004. Po udobni namestitvi in kratkem počitku bomo skupaj pregledali kolesarsko opremo, se pogovorili ter se odpravili na spoznavno turo polno zanimivosti in zabave. Tako se bomo nekoliko navadili na novo okolje in se bolje spoznali. Po turi bo sledila tudi zanimiva demonstracija kolesarskega serviserja, ki nas bo poučil o osnovnih nastavitvah kolesa.
Drugi dan, v soboto, po prijetnem zajtrku se odpravimo iz apartmajskega naselja Bolfenk proti Areškem Pohorju. Od tam nas čaka zanimiva pot vse do bisera Pohorja – Črnega jezera. Po pavzi in okrepčilu iz nahrbtnika se odpravimo proti naravnim znamenitosti kot sta slapa Šumik. Vsega vam seveda ne moremo izdati, zato naj nekaj ostane za presenečenje. Lahko vam še povemo, da bo sledila tudi poslastica dneva in sicer spust po epskih poteh v mesto Ruše. Tudi čudovitih razgledov ne bo manjkalo. V mestu Ruše nas čaka transfer (prevoz) na vrh Pohorja. Po prispetju domov, si bomo ob prijetni utrujenosti in ob zgodbah dneva privoščili večerjo z dobrotami iz žara.
V nedeljo, na naš zadnji dan kolesarskega druženja, bomo turo opravili v dopoldanskih urah in sicer na mariborski strani Pohorja. Vožnjo po obronkih Pohorja s spustom vse do doline. Pot nas bo popeljala tudi po poteh Bike Parka. Sledil bo tudi vzpon nazaj ali pa vožnja s kabinsko žičnico. Kot rečeno se zahtevnost poti, vzponov in spustov prilagodi udeležencem. Tako bomo še zadnji dan ustvarili nekaj nepozabnih kolesarskih spominov, ki se jih boste še dolgo spominjali.

Kolesarsko predznanje?

Kolesarjenje prilagodimo znanju in sposobnostim udeležencev. Priporočljivo je, da imajo udeleženci na lestvici do 5, vsaj 2. stopnjo fizične pripravljenosti. Ni pomembno ali ste začetnik ali profesionalec, prilagodimo se vam.

 

Kakšno kolo potrebujete?

Priporočljivo je gorsko kolo. Kolo z 100 mm vzmetenja in teže do nekje 16 kg, saj je na turah tudi nekaj vzponov. V kolikor nimate ustreznega kolesa, imamo možnost najema all mountain in downhill koles.

Matej je aktivni tekmovalec v gorskem in bmx kolesarjenju, član slovenske reprezentance in nekdanji državni prvak. S športnim in pedagoškim znanjem kot strokovno usposobljen vodnik gorskega kolesarjenja 2. stopnje in učitelj smučanja, je tudi gostitelj v apartmaju Bolfenk 2004.
Luka je nekdanji tekmovalec v krosu in cestnem kolesarjenju, podkrepljen z naslovi državnega prvaka. Sedaj serviser koles in lastnik kolesarske trgovine Lukas Bikes ter strokovno usposobljen vodnik gorskega kolesarjenja 2. stopnje. Pohorske stezice so mu drugi dom.

Vodniki

Namestitev

Namestitev v apartmaju Bolfenk 2004, v apartmajskem naselju s štirimi zvezdicami. Apartma ima dve spalnici, osem ležišč, dve kopalnici, hodnik, velika dnevna soba z kaminom, LCD televizorjem in Nintendo WII igralno konzolo, kuhinjo za pripravo obrokov po vaših željah, jedilnico. V samem naselju ne manjka niti bazen z savnami.

V ceni je vključeno

– Tri dnevna kolesarska izkušnja, ki je ne boste pozabili.
– Tri dnevna (dve noči) namestitev v apartmaju – APARTMA BOLFENK 2004.
– Posteljnina, turistična taksa in končno čiščenje vključeno v ceno.
– Tri dnevno kolesarsko vodenje z licenciranim kolesarskim vodnikom.
– Kolesarski transferji (shutli) z avtomobilom v času trajanja kolesarskega vodenja.
– Demonstracija servisiranje kolesa iz strani strokovno usposobljenega kolesarskega mehanika.
– Osnovni pregled kolesa in opreme iz strani usposobljenega kolesarskega mehanika.
– Sobotna večerja z pijačo in jedačo iz žara.
– Vsak udeleženec prejme darilno vrečko presenečenja naših sponzorjev (inverted.si, lukasbikes.si, apartma-bolfenk.com…)
– 22 % DDV.

Dodatne možnosti

– Prevoz iz letališča ali avtobusnega postajališča (cena: po povpraševanju).
– Najem gorskega kolesa all mountain.
– Najem kolesa za spust.
– Učenje tehnike vožnje v Bike Parku, vključeno z Bike Park vozovnico (cena: po povpraševanju).

Minimalno število udeležencev: 3

040 295 311

info@apartma-bolfenk.com