Pozicionirani v osrčju
letnega in zimskega turizma

 
 
150 metrov od smučišča
50 metrov od restavracije
30 metrov od wellness / bazenskega kompleksa Bolfenk
30 metrov od trgovine
150 metrov od glavne kabinske žičnice

Naselje Bolfenk

Je hotelsko in apartmajsko naselje ocenjeno s štirimi zvezdicami. Umeščeno v neposredni bližini smučarskih prog in gozdov. Samo naselje je znano po apartmajskih hišah, ki jih prepoznate po značilni zunanjosti, obdanih z lesom in kamnom, ter prekrasnim pogledom na pohorske gozdove. V samem naselju, le nekaj korakov iz apartmaja 2004 se nahaja restavracija hotela, wellness center v katerem je bazen, whirlpooli, otroški bazen, svet savn. Za nabavo osnovnih dobrin poskrbi tudi manjša trgovinica, ki je v samem naselju.

 

Apartma Bolfenk 2004

je v velikosti 90 m2 in spada v kategorijo 4+4, na voljo za do 8 oseb. Nahaja se v prtličju hišnega vhoda z balkonom in pogledom na čudovite pohorske gozdove. Sam apartma je lično opremljen v domačem toplem slogu. Ima predsobo, dve veliki spalnici, kar dve kopalnici, veliko dnevno sobo z kaminom, kuhinjo z vso potrebno opremo za kuharske mojstre, lično jedilnico. Zraven standardne opreme je v apartmaju poskrbljeno za lokalni WIFI signal, za prijetno druženje ob kaminu so vam na voljo tudi družabne igre in knjige. Navdušence nad igralnimi konzolami bo pa razveselilo to, da se ob LCD televizorju nahaja tudi Nintendo WII.

Z nami je doživetje in ne samo obisk smučarskega centa Pohorje.

Poskrbimo prav za vse. Uredimo smučarske tečaje, vožnjo z sanmi, kolesarske ture, izposodimo vrhunska kolesa za raziskovanje Pohorja…